Robot Süpürge Arızaları ve Sebepleri

Robot Süpürge Arızaları ve Sebepleri

Robot süpürgeler hayatımızı kolaylaştıran en iyi yardımcılardan birisidir. Bazen robot süpürgenizde arızalar yaşanabilmektedir. İşinde profesyonel Roborge teknik servisimiz bu arızalar için her zaman size destek olabilmektedir.
 

*Tekere aşırı yük binmesi, fazla akım çekmesi, sıvı teması, yabancı madde sıkışması gibi durumlarda cihaz teker arızası vermektedir. Teker arızası, uzman teknik servis ekibimiz tarafından en uygun fiyat garantisi ve en hızlı çözüm süreci ile sizlere hizmet sağlamaktadır.  Roborge Robot süpürge teknik servisimize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

*Lidar sensörün darbe alması, yabancı madde sıkışması, sıvı teması, fazla akım çekmesi gibi durumlarda, cihaz lidar sensör arızası vermektedi. Lidar sensör arızası uzman teknik servis ekibimiz tarafından en uygun fiyat garantisi ve en hızlı çözüm süreci ile sizlere hizmet sağlamaktadır.  Roborge Robot süpürge teknik servisimize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

*Ana fırçanın fazla akım çekmesi, sıkışıp zorlanması, sıvı teması gibi durumlarda cihaz ana fırça arızası vermektedir. Ana fırça arızası, uzman teknik servis ekibimiz tarafından en uygun fiyat garantisi ve en hızlı çözüm süreci ile sizlere hizmet sağlamaktadır.  Roborge Robot süpürge teknik servisimize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

*Su pompası moturu, su haznesine herhangi bir temizlik maddesi konulması, fazla akım çekmesi gibi durumlarda cihaz su pompası motoru vermektedir. Su pompası motoru, uzman teknik servis ekibimiz tarafından en uygun fiyat garantisi ve en hızlı çözüm süreci ile sizlere hizmet sağlamaktadır.  Roborge Robot süpürge teknik servisimize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

*Cliff sensör (yükseklik sensörü) sıvı teması, darbe alması, gibi durumlarda cihaz cliff sensör hatası vermektedir. Cliff sensör arızası, uzman teknik servis ekibimiz tarafından en uygun fiyat garantisi ve en hızlı çözüm süreci ile sizlere hizmet sağlamaktadır.  Roborge Robot süpürge teknik servisimize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

*Robot süpürgenin uzun kullanımından sonra (ortalama 1.5 sene) batarya ömrü tükenmektedir. Batarya değişimi, uzman teknik servis ekibimiz tarafından en uygun fiyat garantisi ve en hızlı çözüm süreci ile sizlere hizmet sağlamaktadır.  Roborge Robot süpürge teknik servisimize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Etiketler: Roborge Teknik Servis
Kasım 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Hotline